dilluns, 22 de maig del 2017

Primàries del PSOE





Pedro Sánchez ha guanyat les primàries, es consolida com el nou secretari del PSOE. Davant d'un 50,2% contra el 39,2% de Susana Diaz, la victòria ha sigut clara però no arrasadora, bé, si ho repartim pel territori espanyol, no puc dir el mateix, ja que Susana Diaz només ha guanyat a Andalusia, quedant la resta, als votats de Pedro Sánchez.
El Sr. Rajoy no la felicitat, clar, se li acumula la feina, ha de felicitar al Reial Madrid. Fora bromes, no deu està molt content. L'hi interessava continuar amb el PSOE de Susana, perquè són el que li donen suport el govern, mestre que Pedro Sánchez ja ha dit obertament que no el vol com a president. Veurem a partir d'ara quins passos fa el Sr. Sánchez de tot el que ha dit.

La Susana Diaz per la seva part, ha demostrat poca categoria política perquè no admets que ha perdut, i sortir dient que havia guanyat a Andalusia. Bé, potser és que encara no ho ha paït. Ella va anar de guanyadora per tot arreu, i no espot canta victòria abans de temps, diu el refrany: "No diguis blat que no sigui al sac, i encara ben lligat"

Tots els mitjans de comunicació estatals han fet un periodisme a favor de la Susana que rondava l'obscenitat. No ha servit de res, com tampoc totes les declaracions i l'actitud de fe envers la Susana per parts de tots els barons més retrogrades de la "vella política" Al final la militància ha donat una lliçó de democràcia a tots els prehistòrics del PSOE.

Tessa Barlo

22-05-2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada