dijous, 18 de maig del 2017

AEROPORT DEL PRAT


L'aeroport del Prat fa dies que està col·lapsat. Uns que si és per seguretat i la policia dient que no hi ha problemes de seguretat, que el que hi ha és manca de personal. Però el problema de fons i diguem-ho clar, és la concepció que té Madrid sobre les infraestructures de tot el territori espanyol. Cap aeroport pot fer ombra al de Madrid. Barajas ha de ser l'únic fort, l'únic internacional i el primer i únic en tot, pels altres les misseres comercials, inclòs el de Barcelona. Quina és la realitat? Doncs que el Prat està per davant del de Barajas.
Per tant, podem posar totes les excuses que vulguin, ells saben com ho sabem tots els experts, les previsions de moviment d'un aeroport, és a dir, els avions que hi ha previstos almenys en el pròxim més, ho tenen constatats. No és cap sorpresa d'última hora. Motius perquè s'ha arribat aquest caos?, puc anomenar alguns.

- Falta de previsió, que voldrà dir que el Sr. Nieto (El secretari de l'Estat) és un inepte i un incompetent.

- Boicot per part de AENA (igual a govern espanyol)

- Forma part de la guerra bruta a Catalunya.

- Negà que Prat creixi més que Barajas, com ho constata la certesa que hi ha companyies que se li han negat les llicències per instal·lar-se al Prat.

I així i tot, el Prat continua sent el número 1, que no podria arribar a ser si no ens posessin tants bastons a les rodes. De tota manera, no és el primer cas, tots vivim els problemes de Rodalies amb Renfe, la falta de compromís amb el port de Barcelona, saben que si no es fan, les estructures de moviments necessaris, es perdran milions d'euros. Etc.

Ens van dir que estiguéssim preparats i ho estem, no ha sigut la primera ni serà l'última com he dit, però aguantarem l'envestida, perquè quedar molt poc pel final.

Tessa Barlo
18-05-2017
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada